PROFIL

Dansk Ridekompagni har beskæftiget sig med P.R.E. heste siden år 2002, hvor vi købte vores første avlshingst Ballesto II i Spanien. En hingst der lige siden har vist sit værd i avlen, og som vi idag har flere fantastiske afkom efter. I årene efter har vi langsomt udvidet vores stutteri af P.R.E. heste og idag har vi både hingste, hopper og føl. 


Anna Vestergaard Spindler ejer Dansk Ridekompagni, og har beskæftiget sig professionelt med heste i mange år. Anna har været tilknyttet stutterier og ridecentre landet over, her i blandt kan nævnes Stutteri Stasevang, Stald Friheden og Frederikssund Ridecenter. Idag er Anna lærer på Landbrugsskolen Sjælland, Roskilde Tekniske Skole, hvor hun bl.a. uddanner hestemanagere, landmænd og dyrepassere. 


Dansk Ridekompagni beskæftiger sig primært med avl og ridning af P.R.E. heste, og vi har klare avlsmål: 


Vi bestræber os på at avle heste med stor styrke, godt temperament og prima kvalitet!


Hos Dansk Ridekompagni forsøger vi hver dag, at blive bedre! Vi rejser ofte til Spanien for at etablere ny og opdateret viden om avlsretninger og blodlinjer, men vi bestræber os også på at fremstille vores heste så ofte som muligt. Det er vigtigt for os, at få vores heste bedømt både til morfologiske konkurrencer og til ridekonkurrencer. 


Dansk Ridekompagni har efterhånden fået opbygget en god og betydningsfuld samling af gode avlsheste. Vi har netop i efteråret 2019 købt en ny hingst hjem, som vi glæder os til at følge i udviklingen og vi håber selvfølgelig på at vi er lige så heldige med ham, som vi var med vores første avlshingst. 


Vi er et team af gode venner og familie, der sammen, med vores forskellige kompetencer altid forsøger at leverere det bedste vi kan. Vi er alle meget passioneret omkring P.R.E. heste og vi ønsker kun det bedste for vores heste.


Hos Dansk Ridekompagni finder du kun P.R.E. heste af høj kvalitet, som alle er fremavlet med øje for morfologi, bevægelse, temperament og stor styrke!