HOPPER

GOLOSA CXIX

Golosa CXIX stammer fra et lille familiestutteriet Yeguada Antoni, som ved flere lejligheder har gjort sig bemærket, med at avle topheste som bl.a. har været præmieret på SICAB. 


Golosa CXIX har opnået Championat i morfologi og bevægelse år 2016, og har fået 24 point på Roskilde Dyrskue. Hun er i den grad vores præmiehoppe. 

FLORA DRK

Flora DRK er resultatet af en kombination af to blodlinjer. På modersiden har Flora DRK Yeguada Antoni og på fadersiden har hun det berømte Paco Marti blod.


I aug. 2021 blev Flora DRK Reservechampion hoppe og klassevinder til de danske mesterskaber DaMoCha. 


I juli 2021 blev Flora DRK Champion Hoppe i ved den svenske championater. Hun scorede hele 83 point, og blev dermed også den udstillet hest med højeste point på hele weekenden. 

Præmiestrømmen fortsatte og titlen som bedste bevægelse indenfor hopper, samt klassevinder blev også givet. 


Flora DRK har til Damocha (DM) opnåede et resultat som Reserve Champion unghoppe og klassevinder i år 2019, herudover har hun fået 23 og 24 point på Roskilde Dyrskue. 


Flora DRK er en kraftig hoppe, med et rigtig godt fundament og vil være spændende at følge i sin udvikling. 


Vi venter føl efter Torero de Vara III og Flora DRK i foråret 2022. 

GENEROSA DRK 

Generosa DRK er resultatet af en kombination af to blodlinjer. På modersiden har Generosa DRK Yeguada Antoni og på fadersiden har hun det berømte Paco Marti blod.


Generosa har til DaMoCha, de danske mesterskaber opnået absolut højeste pointsum blandt alle udstillet heste. Endvidere tog hun endnu engang titlen som Champion Hoppe som kun 4 årige, samt klassevinder. Kronen på værket var en stor glæde at modtage, nemlig prisen for bedst dansk avlet hest


Generosa DRK har til Damocha (DM) opnåede et resultat som Champion unghoppe, klassevinder og bedste bevægelse i år 2019, herudover har hun fået 23 og 24 point, samt ærespræmie på Roskilde Dyrskue. 


Generosa DRK er en ædel og feminin hoppe, med et godt fundament og bliver spændende at følge fremadrettet.

AGATERA

Agatera er en klassisk hoppe, og en fantastisk stamhoppe, med gode solide blodlinjer fra Yeguada Militar. Yeguada Militar er det spanske militærs stutteri, der blev stiftet i 1847. Idag fungere stutteriet primært som gen-bank, for at sikre en bevarelse af den rene spanske hest. 


Agatera er efter en af de første viderekåret hingste i Spanien, og på modersiden brilliere champion hoppen Deseada LXXXI. 


Agatera er helt igennem en fantastisk hoppe, med et helt unikt temperament. Agatera har lært os at elske P.R.E. hopper!