HINGSTE

DENERO DRK 

Født: 8.8.2014

Højde: 165 cm. 

Denero DRK er en hingst med det helt rette temperament og besider en enorm styrke.


Denero DRK er født hos Dansk Ridekompagni, men har de første år af hans liv været berygtet, som den "skrækkelige Olfert". Først da han gik ind i sit 4. år begyndte han og ændre sig til det bedre, han ville simpelthen arbejde! 


I år 2019 begyndte han sin ridekariere og allerede efter 3 måneder med rytter, deltog han til sit første stævne, hvilket han nød til fulde! 

Efterfølgende har han deltaget ved flere stævner landet over og seneste dressurstævne med en procent på 73,9 %. 


Denero DRK har været fremstillet i både Sverige og Danmark i 2021, i Danmark opnåede han en samlet 2. plads og kom videre i konkurrencen som championatet. 

TORERO DE VARA III

Født: 24.1.2017

Forventet højde: 171 cm

I år 2019 besøgte vi VM - SICAB i Sevilla, hvor vi købte denne smukke 2 års hingst med hjem. Han avlet og opvokset hos

Yeguada hermanos vara munoz-casillas, som er en af Spaniens ældste stutterier der blev stiftet i år 1881. 


Hele familien blev fuldstændig og totalt forelsket i denne hingst, og heldigivis fik vi lov at købe ham. Torero de Vara III har allerede været afsted til flere dressurstævner, han er en fornuftig og god hingst at have med at gøre. 


Ved de danske mesterskaber i aug. 2021 opnåede Torero de Vara III at blive klassevinder og gå videre til konkurrencen om championatet. 


Ved de svenske championater i juli 2021, opnåede Torero de Vara III at blive klassevinder og få bedste bevægelse samt bedste rideprøve i sin klasse. 

BALLESTO II

Født: 16.04.1999

Højde: 172 cm

Ballesto II har vist sit værd i både avlen og dressuren. Ballesto II er med sin størrelse og sine store prægtige bevægelser en helt igennem imponerende hingst.

Dressurmæssigt er Ballesto II fuldt uddannet og mester dressurens discipliner til fuldkommenhed. Ballesto II har derfor i mange år deltaget i et væld af shows og opvisninger rundt om i landet, både for Dansk P.R.E. Avlsforening og Iberisk Equipage. 


Ballesto II er især kendt for sit gode sind og temperament.


Desværre er Ballesto II ikke længere i blandt os, og idag har vi kun gode minder og skønne afkom efter ham, som vi hver dag glæder os over. Ballesto II startede drømmen om Dansk Ridekompagni, og han er den hingst, vi har bygget mange af vores avlsretninger efter.