2021

ÅR 2021

Dressurstævne på Hedehusgården 

Isabella red Denero i LC2 på Hedehusgården til dressurstævne. Her red hun til 73,9% og fik dermed den højeste procent på hele dagen. Virkelig flot ridt og en klart 1. plads. 

Dressurstævne i Ringsted 

Denne gang stod dagen på dressurstævne med Torero de Vara III og med Sophia i sadlen. Torero de Vara III var en stjerne og præsterede helt fantastisk. Han opnåede en samlet 5. plads imellem 21 ekvipager, hvilket må siges at være flot for en 4 års P.R.E. til et DRF stævne. 

Dressurstævne Team Cabe

Her i marts inden Herpes udbrud og efter Corona-oplukning, lykkes det at komme til dressurstævne på Team Cabe i Ringsted. Både Denero DRK og Torero de Vara III deltog i konkurrencen. Begge hingste er helt grønne i at gå stævner, men vi arbejder på at få rutineret stævneheste ud af det.  

Begge hingste udviste meget fin hingsteadfærd. 

Damocha 2021 i Roskilde 

Generosa DRK var weekendens helt store vinder, med titlen som Champion Hoppe, Bedst Dansk Avlet, Klassevinder, Højeste pointsum og et føl med titlen som årets føl. 


Flora DRK kom lige ind på en samlet sølvmedaljevinder, som Subchampion og klassevinder, samt næst højeste pointsum. 

Hoppernes mor Despierta Antoni fik titlen som bedste gangarter, en hoppeflok som er særdeles højt præmieret og er af særdeles høj kvalitet. 


 Hingstene klarede det også flot, hvor Denero DRK blev nr. 2 i sin klasse og Torero de Vara III vandt sin klasse. 

Feria i Sverige

Vi rejste til Sverige med Flora DRK, Torero de Vara III og Denero DRK. 


Flora DRK blev helt igennem den store vinder, hun opnåede Champion titlen for hopper, højeste pointsum, klassevinder og bedste bevægelse på tværs. 

Hun var helt igennem en vinder. 


Torero de Vara III blev klassevinder og Denero DRK klarede sig også helt udemærket.