2020

ÅR 2020

Grundet COVID-19 har vi ikke haft mulighed for at vise vores heste frem som planlagt.

Dressurstævne Himmelev rideklub

Her i december nåede vi et enkelt dressurstævne, grundet omstændighederne med COVID-19, blev hele stævnet afholdt udendørs. Det var Denero DRKs debut, og han klarede det helt utroligt flot. Lige fra starten var han 100% på, og udviste den bedste hingsteadfærd. 

Rafael Soto 

Her i efteråret red Isabella og Denero DRK, hos den berømte spanske chefberider Rafael Soto. 

Rafael har flere internationale placeringer fra EM, WEG og OL, idag er han landstræner for det spanske dressurhold og er chefberider på Den Spanske Rideskole i Jerez.


Denero DRK er sent tilredet, og ikke har været redet mere end et år sammenlagt, men han udviser så stort et potientiale og er nået utrolig langt med Isabella. De fik undervisning flere gange, og fik rigtig mange gode værktøjer med hjem.

Virtuel bedømmelse

I ANCCE International Virtual Conformation Competition


Eftersom DAMOCHA (DM) er aflyst grundet COVID-19, har ANCCE tilbudt at afholde virtuelle bedømmelser. Det er en stor mulighed for alle avlere, da det er internationalle dommere, som normalt dømmer til VM, der er tilrådighed for bedømmelse. 

I år behøver vi altså ikke transportere hestene til Spanien, for at deltage til VM. 

Her er billeder af Denero DRK, der går rideprøven med Isabella McEwan. 

Virtuel bedømmelse

I ANCCE International Virtual Conformation Competition

Her er billeder af Denero DRK, til den morfologiske bedømmelse med Isabella McEwan. 


 

Virtuel bedømmelse

I ANCCE International Virtual Conformation Competition

Her er billeder af Torero de Vara III, til den morfologiske bedømmelse med Isabella McEwan. Virtuelt dressurstævne

Dressurbanerne er desværre lukket pt. grundet COVID-19, vi har derfor måtte tænke lidt alternativt.
Vi kørte til de smukke omgivelser på Gjeddesdal Gods, hvor vi satte dressurbanen op, og red en LC2 på Denero DRK, på græsbane. Han var helt fantastisk og leverede virkelig varen, som altid. 

Virtuelt stævne 

Torero de Vara er her kun redet i ca. 4 uger, men alligevel formåede han at ride en LC1 dressur. Vi forventer os helt vildt af denne hest, det er helt utrolig nem og arbejdsom. 


Rytter: Sophia-Erin Townsend Egehave


Fotoshoot af Denero DRK


I disse tidlige forårsdage, var vi så heldige at få skudt nogle smukke spanske billeder af Isabella McEwan og Denero DRK. Rafael Soto Jr. 

Så blev året skudt i gang med Isabella og Denero DRK, som måtte finde de gode ridemuskler frem og fik undervisning af Rafael Soto Jr. 

Selvom Denero DRK er ung og ikke har været redet mere end et halvt år sammenlagt, fik Isabella en masse gode værktøjer med hjem, og en klar plan for den videre udvikling. 


Det er altid godt med professionel hjælp, også selvom ekvipagen ikke er på eliteplan.